8.12.08

Pizza de xampinyons

Ingredients per a una colla petita

¾ de got d'oli

¾ de got de cervesa

farina

tomàquets madurs (al gust)

xampinyons a làmines (al gust)

sal, orenga i formatge ratllat (al gust)


En un bol barrejar l'oli, la cervesa i la farina fins a fer una bola.

Untar la safata del forn que usarem per coure la pizza amb oli i hi estirem la massa amb el dits, o no...

Posem rodanxes de tomàquet per sobre la massa estirada i dos pessics de sal.

Hi afegim els xampinyons, força oli i força orenga. Afegim també el formatge ratllat.

Coure al forn de baix.



Bon profit!

Jordi


4 comentaris:

Nuria (Fenix) ha dit...

Bona la pitzaaaa!!
Els meus fills,van provar de fer-la amb "fredulics"·,i va sortir
per llapar-noas els dits.
Gràcies Jordi !.
Esperem que "el somriure", aviat estigui en marxa.
Namaste !!

Jordi Ventura ha dit...

Hola Núria!!


Ohhhhhhhh! Pizza de fredolics!!! Té que ser deliciosa!! Gràcies per la idea!!

El somriure sempre hi és i, aviat, pot ser el tinguem refrescat i tot!


Una abraçada, Núria, i moltes gràcies per venir!

Jordi

Trini González Francisco ha dit...

M'agradaria saber per quins set sous aquest post no em surt al lector de feeds. Grrrrrr...
Jo faig una coca tots els dissabtes que, no és per posar-me medalles, però em queda mmmmm...!
Com a proteïna li poso un parell de llaunetes de tonyina, però pot ser perfectament només vegetal. Tenia la recepta penjada en el fòrum, per ja saps... :-/ Si vols te la passo i la proves de fer.

Jordi Ventura ha dit...

Hola Trini!!!


Síiiiiiii!!! Sis plau, passa'm la recepta, si vols, la provaré de fer!

I, si m'ho permets, en faré un petit reportatge per penjar-lo aquí al bloc. Puc?


Posem-li proteïna!! ;-)


MOLTES GRÀCIES!

Jordi